Ivan Majdak oštro osudio izjave SDP-a Kalnik i Mladena Kešera

Aktualno 24. studenoga 2016

Kao predsjednik GO SDP Križevci i kandidat za gradonačelnika Križevaca, ovim  putem javno osuđujem i ograđujem se od statusa  na fb stranici SDP Kalnik, kao i izjava načelnika Općine Kalnik i člana SDP-a gospodina Mladena Kešera, objavljenih na njegovom fb profilu i na portalu prigorski.hr., a vezano za današnju saborsku raspravu u kojoj je sudjelovao saborski zastupnik i gradonačelnik Križevaca gospodin Branko Hrg.

Gospodin Branko Hrg nije nikakav „selonačelnik“, već gradonačelnik jednog prekrasnog grada, bogatog poviješću i kulturom, kojega su na tu funkciju izabrali građani Križevaca na demokratskim izborima.

Ukoliko je saborski zastupnik Branko Hrg u svojoj raspravi na sjednici Sabora iznio neistine, osnovno je pravilo da se te neistine demantiraju objavom materijalnih dokaza.

Osobno očekujem od člana SDP-a i načelnika Općine Kalnik, da javno objavi dokumente koje je Branko Hrg spominjao u svojoj saborskoj raspravi, i tako na kulturan i civiliziran način pokaže građanima da gospodin Hrg nije govorio istinu.

Ovakve necivilizirane istupe i izjave koje su javno objavljene ispod “znaka SDP-a”,  ni kao čovjek ni kao političar, a posebno kao član SDP-a, ne mogu i ne želim tolerirati i svojom šutnjom podržavati. Zbog toga najoštrije osuđujem nivo komunikacije za kakvim su u ovom slučaju posegnuli članovi SDP-a Kalnik.

SDP kojem ja pripadam i kakav u Križevcima zajedno sa svojim suradnicima gradim, je kulturna i civilizirana stranka koja se prema svojim  političkim suparnicima odnosi sa poštovanjem i uvažavanjem, bez obzira na to tko su i kako se oni odnose prema nama.

Takav SDP, te tolerantne i politički korektne međustranačke i međuljudske odnose, graditi ću i kao budući gradonačelnik Križevaca.

                                                                                                                      Ivan Majdak