Održana Izborna skupština Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Križevci

Aktualno 15. siječnja 2023

U nedjelju, 15. siječnja održana je Izborna skupština Socijaldemokratskog Foruma žena GO SDP-a Križevci. Izbornoj skupštini su se obratili Dejan Pernjak, predsjednik GO SDP Križevci, Želimir Vukobratović, tajnik GO Foruma seniora SDP Križevci te Antonio Sirovec, predsjednik GO Foruma mladih SDP-a Križevci.

Dosadašnja predsjednica Marija Vukobratović zahvalila se na suradnji Gradskoj organizaciji SDP-a Križevci, Forumu seniora te Forumu mladih. Istaknula je kako joj je žao što su prošle dvije godine bile pandemijske te su aktivnosti bile smanjene nego inače. Osvrnula se na rad u ovom mandatu te je Izborna skupština jednoglasno prihvatila izvješće o radu u proteklom mandatu. Novom rukovodstvu je poželjela uspješan rad.

Novo rukovodstvo Socijaldemokratskog Foruma žena SDP-a Križevci će činiti:

Predsjednica:

Tea Ščetarić-Jasek

Potpredsjednica:

Draženka Pavko

Predsjedništvo:

Mateja Vrbek

Ivka Kajganić

Snježana Rožman

Novoizabrana predsjednica, Tea Ščetarić-Jasek se obratila Izbornoj skupštini te se zahvalila na ukazanom povjerenju. Istaknula je da će se u ovom mandatu truditi povećati članstvo, dogovoriti suradnju s civilnim organizacijama koje se bave pravima žena te održati suradnju sa Gradskom organizacijom te gradskim Forumima. Zahvalila se dosadašnjoj predsjednici Mariji Vukobratović te je svjesna da je prošli saziv visoko podigao ljestvicu očekivanja te da će dati sve od sebe da očekivanja i ispuni.