Osnovan Forum seniora SDP-a Križevci. Stjepan Čut izabran za predsjednika

Aktualno 6. svibnja 2018

U Hotelu Kalnik u subotu, 5. svibnja 2018. godine održana je osnivačka Konvencija Foruma seniora SDP-a Križevci. Osnivanjem ovog Foruma križevački SDP tako je dobio jednu potpuno zaokruženu cjelinu, a na što je posebno ponosan predsjednik Gradske organizacije SDP-a Križevci Marko Katanović, koji se zahvalio svima koji su se odazvali na osnivačku Konvenciju. Također, predsjednik Katanović je izrazio nadu u odličnu suradnju sa strankom kao i s ostalim Forumima i da se na ovaj način ujedinilo mladost i iskustvo što daje posebnu dimenziju SDP-u.

Ovu, svečanu, povijesnu Konvenciju za naš SDP kao predsjednik Radnog predsjedništva vodio je Ivan Knok s članovima Nadom Šegrt i Stjepanom Čutom.

Svečanosti su uz predsjednika Katanovića prisustvovali i Marija Vukobratović, potpredsjednica Županijskog SDP-a i predsjednica Foruma žena, Tomislav Golubić, predsjednik GO SDP-a Koprivnica i Marijan Panić, predsjednik Foruma seniora SDP-a Đurđevac.

Za predsjednika Foruma seniora SDP-a Križevci izabran je Stjepan Čut, dok je Nada Šegrt izabrana za potpredsjednicu, a Darko Jambreković za potpredsjednika. Tajnik Foruma je Želimir Vukobratović, dok su u Gradski odbor izabrani Željko Brlić, Nikola Habdija, Mara Runtić, Marija Vukobratović i Ivan Knok.