Valerija Golubić – kandidatkinja SDP-a za zamjenicu gradonačelnika

Aktualno 20. ožujka 2021

Danas je u Razvojnom centru i tehnološkom parku predstavljena kandidatkinja za njegovu zamjenicu Valerija Golubić.

-Izuzetna mi je čast što se mogu predstaviti kao kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika. Rođena sam Križevčanka, tu sam odrasla, školovala se i tu živim. Udana sam za supruga Gorana, osim što mi je životni partner skoro 30 godina i najbolji prijatelj, velika mi je podrška u mojoj kandidaturi. Majka sam dvoje odraslih kćeri, starija je odnedavno liječnica, a mlađa se na jesen sprema na studij medicine.

Do sada nisam bila politički aktivna, nisam članica ni jedne političke stranke, međutim, aktivno godinama pratim što se događa u gradu i na koji način se njima upravlja i iz određenih razloga sam odlučila izaći na ove lokalne izbore – kazala je kandidatkinja za zamjenicu i istaknula kako je veliki radoholičar i perfekcionist.

-Zadnjih 25 godina kontinuirano radim u javnom bilježništvu. S obzirom na prirodu tog posla izuzetno dobro sam upoznata s pravnim i administrativnim poslovima grada. Upravo će moja uloga kao zamjenice gradonačelnika biti rad na boljoj koordinaciji, na bržem protoku informacija između gradskih službi, gradskih ustanova i tvrtki – kazala je i dodala kako će posebno tražiti proaktivnost i radu na realizaciji projekata.

 

-Smatram da svojim životnim i radnim iskustvom, pozitivnim životnim stavovima mogu biti od velike pomoći našem budućem gradonačelniku gospodinu Katanoviću u upravljanju gradom.

 

Ovu kandidaturu doživljavam vrlo ozbiljno i predstavlja mi veliki izazov – poručila je Valerija Golubić.

Izvor: prigorski.hr